Program Evenimente Horeca Expo

14 MARTIE 2013

12:30-14:00          Demonstratie culinara: Chef Stefan Bercea, presedinte ANBCT si Dragos Bercea (ANBCT – Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Tursim)

Seminar Pestele de acvacultura: Don Mariano, presedinte Organizatia RO-FISH (Asociatia Procesatorilor, Importatorilor, Distribuitorilor si Comerciantilor de Peste din Romania)

14:00-15:00          Seminar Despre pizza: Claudiu TOADER, pizza expert (ANBCT)

15:00-16:00          Demonstratie sculptura in legume: Dan Bogatu – specialist in bucatarie rece si carving (sculptura in legume si fructe) (ANBCT)

16:30-17:00          Pauza

17:00-18:00          Demonstratie culinara:  Chef Paul Mihailescu, La Seratta (ANBCT)

 

15 MARTIE 2013

10:30 – 12:00      Demonstratie Lidia’s Sweets – „Fii unic, realizandu-ti propriile matrite din silicon alimentar!”

12:00 – 13:30        Demonstratie culinara: Chef Cecilia Ene (Scoala Bella Italia)

12:30 – 13:30        Seminar Elaborarea unui meniu de bauturi: Echipa BARMANIA

14:00 – 15:30        Demonstratie culinara: Chef Adrian Iuriciuc (Scoala Bella Italia)

15:30 – 16:30        Seminar Responsabilitatea fata de oaspeti: Echipa BARMANIA

16:30 – 18:00        Demonstratie culinara: bucatar Georgeta Ciocarlan (Scoala Bella Italia)

 

16 MARTIE 2013

11:00 – 12:30        Demonstratie culinara – Chef Eduard Istoc (Horeca School)

11:00 – 18:00        Demonstratie modelare in fondant – Alina Panait (Torturi vesele)

11:30 – 12:30        Seminar Consumul responsabil de alcool si avantajele acestuia pentru baruri prezentat de echipa BARMANIA 

12:30 – 13:00        Seminar Vinul in restaurant, conditionare si servire cu ajutorul tehnogiilor HoReCa prezentat de Sergiu Nedelea, sommelier (Wintestate)

13:00 – 13:00        Prezentare Vinul.ro

13:30 – 15:00        Demonstratie culinara – Chef Sidia Sissoko (Horeca School)

13:30 – 14:30        Seminar Avantajele formarii profesionale si a trainingului prezentat de echipa BARMANIA 

16:30 – 18:00        Demonstratie culinara – Junior Sous Chef Laurentiu Radacina (Horeca School)

 

17 MARTIE 2013

11:30-13:00          Demonstratie culinara: Silvian Miron – maestru in arta culinara, specialist international in creatii din zahar si ciocolata (ANBCT)

13:00-14:00          Seminar Arta culinara moderna:Luminita Caragea – maestru in arta culinara, cofetar specialist (ANBCT)

14:00-15:00          Demonstratie culinara: Claudiu TOADER, pizza expert (ANBCT)

15:00- 16:30         Seminar Uleiul de masline in alimentatie:Petrisor Tanase – maestru in arta culinara (ANBCT)

 

Pe durata celor 4 zile, SCAE Romania va invita vizitatorii la o ceasca de cappuccino din partea casei. De asemenea, va oferi in fiecare zi, demonstratii de latte art, cafea la ibrick si cafea cu alcool, cu campionii nationali si cu cei mai buni barista din Romania:

  • Laura LEZIS – campioana nationala la Ibrick, locul 9 mondial;
  • Marius NICA – campion national Latte art;
  • Bogdan ANDREI – Vice campion Cafea cu alcool;
  • Laurentiu STEFANbarista certified SCAE si calificat la etapa nationala de Barista din acest an;
  • Cristi COMAN – campion national de Barista din 2012.

 

Aceasta postare a fost citita de 1296 persoane!